Rouw en Verlies

Het hoort bij het leven: het overlijden van een dierbare, de dood van je huisdier, een verloren vriendschap, ontslag, scheiding of ongewild kinderloos zijn. De gevoelens van rouw en verlies die daarbij ontstaan horen bij afscheid nemen en loslaten.

Het leven ziet er anders dan dat je verwacht, dat accepteren kan een lang en pijnlijk proces zijn. Je ervaart diepe emoties die je leven beïnvloeden en voelt het onbegrip en ongeduld van de wereld om je heen. Al snel wordt verwacht dat je het ‘normale’ leven weer oppakt. Terwijl jij nog vecht tegen je emoties en nog lang niet gewend bent aan het leven zonder.

Coaching met paarden en honden helpt je daar beter mee om te kunnen gaan. Om balans te vinden door ruimte te geven aan je werkelijke gevoelens en onzekerheden. Het maakt je sterker en zelfbewuster. Of je nu jong bent of oud, coaching met honden en paarden is heel effectief bij verwerking van rouw en verlies.

Als extra toevoeging kunnen wij Lutografie aanbieden. Een uniek concept waar we off-line en online de rouwfases en rouwtaken gaan doorlopen. Lees er hier meer over >>

Echt waar: Je hoeft het niet alleen te doen….