Jouw Coaches

Yolinde Pieters – Equine & Dog Assisted Coach
Via een afgeronde praktijkgerichte Post-HBO-opleiding Equine Assisted Coaching  (Educatief Centrum Keulseweg, level I) ben ik in staat om individuen (volwassenen en kinderen), groepen en teams te begeleiden tijdens een coachsessie. Tevens ben ik opgeleid voor coaching van verslaafden en ‘bijzondere personen’. Ik begeleid ook rouwenden met inzet van het online en offline programma van Lutografie. Daarnaast ben ik Dog Assisted Coach en natuur-wandelcoach.

Het team
Paarden en honden zijn kudde- en roedeldieren. Om zich daarin staande te houden zijn ze in staat om de kleinste signalen op te vangen. Ze herkennen ook jouw kleinste signalen, ook die je inmiddels ver weg hebt gestopt. Zij zullen je helpen om emoties weer toe te laten en je leren beter om te gaan met onverwachte situaties en tegenslagen. Mijn paarden Ivanhoe en Meino en honden Ami en Bobbi vormen samen met mij het team van Equidogs Coaching. Met hen heb ik vele gerichte trainingen en opleidingen gevolgd zodat zij hun kwaliteiten in de coachsessies volop kunnen benutten. Ik stel ze graag kort aan je voor.

Ivanhoe
Ivanhoe is een karaktervolle shetlander. Laat je echter niet op het verkeerde been zetten door zijn formaat. Zijn krachtige karakter zal je precies laten zien waar je voor gekomen bent!

Meino
Meino is de lieve vriendelijke Fries. Met zijn eerlijke karakter heeft hij zich ontwikkeld tot een super coach. Zo eerlijk dat hij heel goed in staat is je te laten zien wat nodig is. Hij staat klaar om je te ontmoeten, voor een ‘goed gesprek’ en een knuffel.

Fedde
Fedde is de jongste van onze dieren. Fedde is een Fell Pony. Een heel lief en toegankelijke pony. Door zijn jonge leeftijd mag hij mondjesmaat meedoen met de sessies. Eerst maar even wat groter worden.

Ami
Ami is een drukke maar heel eerlijke lieve Duitse Staande Langhaar. Ze is heel energiek en zal je uitdagen om heel duidelijk met haar te communiceren.

Bobbi
Bobbi is de jongste van onze dieren. Ze is heel zachtaardig en voelt je feilloos aan. Ze zal dan ook niet terugdeinzen als ze het nodig vindt je een knuffel te geven.